کتاب سرگذشت لافکادیو

اثر شل سیلوراستاین از انتشارات شولا - مترجم: رضی هیرمندی-ادبیات کودک

Shel Silversteins first childrens book, Lafcadio, the Lion Who Shot Back—a whimsical tale of self-discovery and marshmallows—is turning fifty with a return to the vintage full-color cover.

Is a famous, successful, and admired lion a happy lion? Or is he a lion at all? Written and drawn with wit and gusto, Shel Silversteins modern fable speaks not only to children but to us all!

First published in 1963, this book had rave reviews from the New York Times, Time magazine, and Publishers Weekly, as well as a starred review from Kirkus. Now celebrating its fiftieth anniversary, Lafcadio is being reissued with a full-color cover featuring vintage art from Shel Silverstein discovered in the archives.

Lafcadio, the Lion Who Shot Back is the book that started Shel Silversteins incomparable career as a bestselling childrens book author and illustrator. He is also the creator of picture books such as A Giraffe and a Half, Who Wants a Cheap Rhinoceros?, The Missing Piece, The Missing Piece Meets the Big O, and the perennial favorite The Giving Tree and of classic poetry collections such as Where the Sidewalk Ends, A Light in the Attic, Falling Up, Every Thing On It, Dont Bump the Glump!, and Runny Babbit.

And dont miss Runny Babbit Returns, the new bookk from Shel Silverstein!


خرید کتاب سرگذشت لافکادیو
جستجوی کتاب سرگذشت لافکادیو در گودریدز

معرفی کتاب سرگذشت لافکادیو از نگاه کاربران
** spoiler alert ** لافکادیو، شیری که جواب گلوله را با گلوله داد/ شل سیلور استاین/ ترجمه ی حمید احمدی/ کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان/ چاپ هشتم 1391/ تاریخ تموم کردن کتاب: دوشنبه 4 بهمن 1395
داستان کوتاه فوق العاده ی دیگر از عمو شِلبی بسیار عزیز. این داستان هم بسیار نمادین است. داستان شیری که در جنگل زندگی می کند و به طریقی کار با تفنگ را یاد گرفته و وارد دنیای انسان ها می شود و بسیار محبوب و مشهور و پولدار می شود. اما در اوج تمام این ها، او شاد نیست. چرا که او از هویت اصلی خود یعنی شیر بودن دور شده است، مثل ما انسان ها که بسیاری مان از هویت اصلی مان دور شده و به دنبال چیزهایی می رویم که انتهایش جز پوچی و از خود بیگانگی چیزی نیست. شیر قصه ی ما تقریبا در انتهای داستان جمله ای می گوید : @... نه شهر جای من است. نه جنگل...@ (اصل جمله کامل تر است.) که من را به یاد جمله ای از کتاب @تهوع@ نوشته ی @ژان پل سارتر@ می اندازد که چنین است : @ اینجا چه می کنم؟ چرا خودم را قاطی بحثی درباره ی انسان دوستی کردم؟ چرا این مردم این جا هستند؟ چرا غذا می خورند؟ راست است که آن ها نمی دانند وحود دارند. دلم می خواهد پا شوم بروم، بروم به جایی که در آن به راستی در جای خودم باشم، جایی که با آن جور دربیایم... اما جای من هیچ کجا نیست؛ من زیادی هستم@. پیام منتقل شده همان پیام است تنها با طرز بیان ها متفاوت. شخصیت کتاب سارتر هم به پوچی رسیده همچون شیر قصه ی عمو شِلبی. پوچی از رسیدن به چیزی که فکر کرده خوب است، فکر کرده می خواهد اما موقعی که رسیده تازه فهمیده چقدر اشتباه بوده... و چقدر دور شده. از چه دور شده؟ از خودِ اصلی اش. شیر قصه ی ما دچار از خودبیگانگی شده که این موضوع هم من را یاد داستان @گاو@ از @غلامحسین ساعدی@ و همینطور داستان @مسخ@ از @کافکا@ می اندازد که به خوبی مفهوم @از خود بیگانگی@ را توصیف کرده اند. ما انسان ها هم از خودمان بیگانه می شویم و به دنبال چیزهایی می رویم که شاید هرگز به ما تعلق نداشته و معنای زندگی ما در رسیدنِ به آن ها نبوده. به عنوان مثل دنبال کردن رشته ای تحصیلی که فقط در جامعه وجهه ی بهتری دارد و فراموش کردن علاقه ی اصلی خود. چه بسیاری از دانشجویان مهندسی را میشناسم که در این رشته عذاب می کشند و علاقه و استعداد اصلی شان در رشته ای دیگر مثلا هنر است. چه بسیاری از ما کورکورانه چیزهایی را که در اصل دوست نداریم، دنبال می کنیم و بعد از مدتی سِر می شویم،اصلِ خود را و آرزوها و معنای اصلیِ زندگیمان را فراموش می کنیم و دیگر حس نمی کنیم چقدر داریم دور می شویم فقط حالمان دیگر مثل قبل خوب نیست...
شیر قصه ی ما جرات انتخاب راه خودش را در انتهای قصه پیدا می کند همانطور که شخصیت اصلی رمان @تهوع@ در انتهای داستان می فهمد چه چیز می تواند در زندگی او را از پوچی نجات دهد. چه بهتر که هرچه زودتر علایق خود را دنبال کنیم که بعدها مجبور به پرداخت بهایی سنگین برای برگشتن به اصلِ خود نشویم.
ارتباط دیگری که از خواندن این داستان به ذهنم رسید، ارتباط با بخشی از کتاب @روان درمانی اگزیستانسیال@ نوشته ی @دکتر اروین یالوم@ هست که بخشی از متن مربوطه چنین است: @تنهایی درون فردی فرایندی است که در آن اجزای مختلف وجود فرد از هم فاصله می گیرند. ... تنهایی درون فردی زمانی اتفاق می افتد که فرد احساسات یا خواسته هایش را خفه کند، باید ها و اجبار ها را به جای آرزوهایش بپذیرد، به قضاوت خود بی اعتماد شود یا استعداد های خود را به بوته ی فراموشی بسپارد@ . بر اساس این تعریف می توان گفت از خودبیگانگی منجر به نوعی از تنهایی می شود که این کتاب آن را @تنهایی درون فردی@ نام نهاده است.

پوریا روشنی
#معرفی_کتاب

مشاهده لینک اصلی
بیست سال دیر خوندمش ... شما اگه بچه‌ای دور و برتون هست نذارید این کتابها رو دیر بخونند... شازده کوچولو و ماهی سیاه کوچولو و خیلی از کتابهای دیگه رو همه بچه‌ها باید به وقتش بخونند.

مشاهده لینک اصلی
کتاب های مرتبط با - کتاب سرگذشت لافکادیو


 کتاب سبزترین نذر
 کتاب همسایه بغلی 2
 کتاب هرگز به سنجاب اعتماد نکن
 کتاب سمفونی سیب زمینی
 کتاب دریای زمین
 کتاب آرتور قطار بی نقص